Accountbeheer

We hebben ons platform gebouwd om zich aan te passen aan de behoeften van een accountmanager en bieden inzichten over je reseller-netwerk en rapporten die je ondersteunen bij je dagelijkse werk

Dashboard

Gepersonaliseerde dashboards

Personaliseer je dashboard en krijg het exacte overzicht dat je dagelijks nodig hebt om geoptimaliseerde beslissingen te nemen en je merk in de goede richting te bewegen, afgestemd op de strategie van jouw bedrijf. De dashboards, widgets en algemeen inzicht geven je informatie over:  

  • Voorraadstatus 
  • Prijsposities
  • Prijsgeschiedenis
  • Recente prijswijzigingen
Domeinoverzicht

Aangepaste rapporten

Of je nu op de hoogte wilt blijven van merken, producttypes, tags, labels, je bestsellers, een specifieke reseller of een volledig overzicht van de markt, je kunt bij je koffie 's ochtends een rapport rechtstreeks in je mailbox ontvangen.

Je kunt ook elke collega toevoegen aan je ontvangerslijst, zodat je je hele team op de hoogte kunt houden.

Dynamische tags

Blijf op de hoogte met meldingen

Snel actie kunnen ondernemen op de zaken die ertoe doen is voor elke accountmanager belangrijk om de prestaties en klanttevredenheid te garanderen.

Met PriceShape heb je de mogelijkheid om dynamische tags in te stellen, waarmee je je resellers kunt monitoren, op basis van specifieke producten en resellers. Met deze dynamische tags kun je dagelijks op de hoogte worden gehouden, waardoor je de overhand krijgt bij onderhandelingen en inzicht krijgt in de markt.

Stel je eens voor dat je met één druk op de knop dagelijks een compleet overzicht krijgt van welke producten uit je nieuwe collectie je belangrijkste accounts nog moeten worden weergeven.

Productlijst

Een compleet overzicht speciaal voor jou

Wij bieden je met trots een compleet overzicht, zodat je op de hoogte kunt blijven van elk account, reseller en product dat je beheert.

Met de vrijheid om je eigen opstelling te personaliseren en aan te passen, zodat deze aan je behoeften voldoet, heb je de mogelijkheid om je eigen prestaties te maximaliseren en je klanten op de best mogelijke manier te helpen.

Nieuwe markten

Ontdek nieuwe reseller-netwerken

Als je wil uitbreiden naar nieuwe markten waar je concurrenten al aanwezig zijn, kan PriceShape je helpen een uitgebreide lijst met resellers te krijgen.

Door ons een lijst te verstrekken van de producten van je concurrent die vergelijkbaar zijn met die van jou, kunnen wij je een volledig overzicht geven van de resellers op de markt, evenals hun prijzen.

Hierdoor kun je de markttrends in je branche begrijpen en potentiële resellers bereiken met optimale prijzen voor je producten.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwsbrief van PriceShape E-mail

Je kunt veel leuke content en updates verwachten in onze nieuwsbrief, zoals gratis webinars en blogs. We streven ernaar onze kennis te delen en mensen te informeren over prijzen en trends in de wereld van e-commerce.

Gerelateerde Links

Waarom PriceShape
Rapporten op C-niveau
Marktinzicht