Rapporten op C-niveau

We bieden rapporten op C-niveau die je belangrijke zakelijke inzichten bieden, zodat je actie kunt ondernemen op het gebied van marktkansen en -toegang, concurrentiebedreigingen, verkoopstrategieën, management en meer

Rapporten op C-niveau

Compleet overzicht van je bedrijf

Krijg met je eigen gepersonaliseerde dashboard een overzicht van je bedrijf op verschillende markten tot aan de indexniveaus van je resellers aan toe, maar ook dagelijkse informatie over hun prijspositie, prijsgeschiedenis, prijswijzigingen, voorraadstatus en nog veel meer.

Deze inzichten kunnen automatisch worden gegenereerd in een rapport dat direct naar je e-mail kan worden verzonden. Of je nou wil dat je rapport een volledig overzicht van je bedrijf of specifieke inzichten over bepaalde producten of resellers bevat, dat is aan jou.

Rapporten op C-niveau

Ontdek trends in de sector

Als je weet hoe je resellers zich gedragen en zichzelf in de markt positioneren, kun je trends en tendensen ontdekken.

Door deze inzichten weet je altijd hoe de hele markt in beweging is, waar je je inspanningen op moet richten en waar je actie moet ondernemen, zodat je je bedrijf kunt laten groeien. Met deze inzichten blijf je een stap voor in de markt.

Rapporten op C-niveau

Verbeter de verkoopstrategie

Verbeter je verkoopstrategieën en navigeer je bedrijf naar je doelstellingen met een overzicht van hoe de markten bewegen, welke resellers en concurrenten je voor zijn, wie je naaste concurrenten zijn en ontdek nieuwe kansen op de markt. 

Dit kan jou en je managers ook helpen met upselling-mogelijkheden bij resellers.

Rapporten op C-niveau

Spot investerings- en uitbreidingsmogelijkheden

Breid uit en verover marktaandelen door ons je te laten voorzien van lijsten met potentiële resellers die passen bij je merk en product in zowel bestaande als nieuwe markten.

Met andere woorden; een compleet overzicht van je markt over de hele wereld, informatie over wie je concurrenten zijn en wie zij als resellers in de markt gebruiken, en nog veel meer.

Rapporten op C-niveau

Identificeer concurrentiebedreigingen

Gebruik inzichten vanuit PriceShape om te identificeren welke concurrenten een bedreiging vormen en krijg informatie over hoe vergelijkbare merken het doen. Daarnaast kunnen wij informatie bieden over hun resellers, productassortimenten, voorraadstatussen, indexcijfers, bezorgkosten en prijsposities in de markt.

Rapporten op C-niveau

Krijg management- en organisatie-inzichten

Ondersteun en begeleid je team in de goede richting met een compleet overzicht van je bedrijf, dat de prestaties van alles bijhoudt, van unieke producten, categorieën of een bepaalde reeks resellers.

Dit kan je helpen om op koers te blijven met de strategie en de prestaties van het team gezamenlijk te verbeteren.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwsbrief van PriceShape E-mail

Je kunt veel leuke content en updates verwachten in onze nieuwsbrief, zoals gratis webinars en blogs. We streven ernaar onze kennis te delen en mensen te informeren over prijzen en trends in de wereld van e-commerce.

Gerelateerde Links

Waarom PriceShape
Marktinzicht
Accountbeheer