Monitoring van concurrenten

Omdat 87% van de consumenten prijzen vergelijkt voordat ze online winkelen, hebben marktplaatsen als Google Shopping, eBay en Amazon de markt transparant gemaakt voor de consument qua producten en prijzen. Wij vonden het tijd om de markt transparant te maken voor jou als e-commercewinkel. Monitoring van concurrenten

Krijg een overzicht van je concurrenten en activiteiten

Met behulp van de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke prijs-tool op de markt bieden wij je een uniek en waardevol inzicht in je concurrentiesituatie. Dit doen we door je de prijzen van je concurrent te laten zien, hun voorraadstatus vergeleken met die van jou, de prijsgeschiedenis en de algemene prijsindex. 

Dankzij inzicht in de prijsgeschiedenis van je concurrent kun je je eigen prestaties met die van hen vergelijken. Hierdoor kun je actie ondernemen op waardevolle zaken, zoals winst verhogen, sales binnenhalen verkoop en het bedrijf laten groeien.

Monitoring van concurrenten

Ontvang gepersonaliseerde rapporten en meldingen

Je kunt automatisch gepersonaliseerde rapporten ontvangen met de informatie die je nodig hebt over de merken, producten of categorieën waarvoor je verantwoordelijk bent, wanneer je maar wilt.

We kunnen je ook een melding sturen iedere keer dat een concurrent zijn prijzen voor bepaalde producten omhoog of omlaag aanpast. Zo kunnen wij je helpen steeds een stap voor te blijven.

Monitoring van concurrenten

Gepersonaliseerde dashboards

Jij en je hele team kunnen toegang krijgen tot een individueel en gepersonaliseerd dashboard, waarmee jullie unieke controle hebben over jullie werk en inzichten. Je kunt je dashboard ontwerpen door de widgets te slepen en neer te zetten met het inzicht dat voor jou belangrijk is om op de hoogte te blijven. 

Of het nu gaat om producten, prestatiegegevens zoals conversies, aantal sales of concurrenten en hun prijsgeschiedenis: wij zorgen dat je altijd toegang hebt tot de inzichten die je nodig hebt om je werk te optimaliseren en je verkopen te laten groeien.

Eenvoudige installatie

Plug & play-oplossing

Het enige dat ons platform nodig heeft, is jouw product-feed, zoals die je in je Google Shopping hebt als online XML-, CSV- of Excel-bestand. We vinden vervolgens de prijzen van je concurrenten, de voorraadstatus en nog veel meer.

Met onze API-feed-oplossing kun je je account ook koppelen aan je eigen systemen of power BI. Dankzij onze integratie kun je ook verbinding maken met je winkelsysteem, bijvoorbeeld Shopify, voor snelle en soepele dynamische prijzen, zodat je zeker weet dat alles automatisch samenwerkt. 

Stap 1

Verstuur je product-feed

Stap 2

Krijg waardevolle concurrentiegegevens

Stap 3

Verhoog je omzet

Gerelateerde Links

Waarom PriceShape
Geavanceerd productbeheer
Prestatie-inzichten