Klantenondersteuning

Klant zijn bij PriceShape betekent volledige toegang tot onze geweldige klantenondersteuning, die als geen ander de ins en outs van het platform kent - een team dat zelfs de meest ingewikkelde problemen simpel kan maken. Onze klantenondersteuning wordt gerund door mensen voor mensen, waardoor je sowieso professionele en persoonlijke zorg krijgt bij het oplossen van je problemen

Web 1920 –2
Klantenservice

Onze mentaliteit & aanpak

Web 1920 –2

Wij benaderen de obstakels die onze klanten tegenkomen met een holistische, educatieve en flexibele mentaliteit. Daarom wordt, als er zich een obstakel voordoet, je persoonlijke klantsuccesmanager op de hoogte gesteld om te voorkomen dat er ergens een probleem blijft liggen.


Het klantenservice- en klantsuccesteam werken voortdurend nauw samen en voeren altijd een voortdurende dialoog om de klanttevredenheid en prestaties te garanderen

Klantenservice

Nog geen twee minuten...

Met een agile mentaliteit en een diepgaand begrip van het platform werkt het klantenserviceteam snel en is het gefocust op het wegnemen van elk mogelijk obstakel. Hun snelheid bij het oplossen van je problemen is tekenend.

En net als de rest van PriceShape hebben ze integrale kennis over wat er nodig is om een bedrijf te runnen. Daarom leveren ze met trots snel oplossingen van hoge kwaliteit leveren, zodat jij door kunt gaan.

99,11% beoordeelt onze Ondersteunings-chat met 4 of 5 sterren van de 5!

 

Web 1920 –3
Klantenservice

Toewijding en begrip

Web 1920 –3

De flexibiliteit, snelle reactietijd en hoogwaardige probleemoplossing van de klantenservice laten zien wat we voor onze klanten wensen en hoezeer we begrijpen wat er nodig is om een bedrijf als het jouwe te runnen - of je nou een klein of groot bedrijf hebt.

Gerelateerde Links

Kom bij het team
Op zoek naar antwoorden