Waarom PriceShape

We zijn er trots op om samen te mogen werken met een aantal toonaangevende retailers, webshops, bureaus en merken. Samen worden we beter en zonder hun feedback zouden we niet het beste prijsinstrument op de markt hebben.

Waarom PriceShape

Het perfecte platform?

Briljante data-inzichten alleen zijn niet genoeg. We verzamelen de prijs- en aandelengegevens van miljoenen websites, maar het zou nutteloos zijn zonder een platform dat de gegevens bruikbaar maakt.

Daarom hebben we een platform gecreëerd waar iedereen, ongeacht zijn rol, in één oogopslag een compleet bedrijfsoverzicht kan krijgen.

Werken met concurrentiegegevens was nog nooit zo makkelijk!

Waarom PriceShape

Geavanceerde zaken worden makkelijk gemaakt

Dat betekent dat een categoriemanager zijn eigen dashboard kan ontwerpen, rapporten kan opzetten en filters op het hele platform kan maken om actie te ondernemen. Stel je voor dat je hele team toegang kan krijgen tot precies de informatie die ze nodig hebben om hun bedrijfsgebied te optimaliseren via gepersonaliseerde dashboards, rapporten en filters.

De waarde van het eenvoudig kunnen overzien van je prijsposities op één productniveau op het dashboard, de indexen van je concurrent bekijken, de voorraadstatus en prestatiegegevens. Het zal de manier waarop je met ingewikkelde gegevens kunt werken veranderen.

We hebben ervoor gezorgd dat ons platform gebruiksvriendelijk is, zodat iedereen die in het systeem werkt met de geavanceerde functies en gegevens kan werken.

Bekijk het platform

Ga aan de slag

Krijg toegang tot de waarde die ons platform jouw bedrijf biedt met een gratis testaccount. In de gratis test krijg je een idee van de verschillende mogelijkheden binnen ons gebruiksvriendelijke platform en hoe je met je gegevens in het systeem kunt werken.

Waarom PriceShape

Optimaliseer je winst

Ons platform beperkt zich niet alleen tot een analytische tool. In PriceShape heb je ook de mogelijkheid om prijzen dynamisch vast te stellen.

Op ons platform kun je geavanceerde dynamische prijsstrategieën opzetten die ervoor kunnen zorgen dat je je concurrenten verslaat en je winst optimaliseert.

Met PriceShape kun je je producten en gegevens ook op nieuwe manieren groeperen en analyseren op basis van prestatiegegevens. Hierdoor kun je bestsellers, traaglopers of dode voorraad identificeren en prijsstrategieën voor deze categorieën maken.

Al onze klanten worden ondersteund door een toegewijde klantsuccesmanager, die voor jou beschikbaar is om zoveel mogelijk succes te behalen wanneer je werkt met ons platform.

Waarom PriceShape

Verstandige marketinguitgaven doen

Stel je voor dat je een dynamische marketingcampagne kunt opzetten die je marketingbudget inzet wanneer je concurrerend bent en een hoge winst maakt en die laag biedt of je zelfs uitsluit wanneer je een veel hogere prijs hebt dan je concurrenten. 

Stop met het inzetten van je marketingbudget op basis van historische gegevens; gebruik het in plaats daarvan op realtime gegevens en optimaliseer je marketinguitgaven verstandiger!
Wij beloven je dat dit een game-changer voor je bedrijf zal zijn. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwsbrief van PriceShape E-mail

Je kunt veel leuke content en updates verwachten in onze nieuwsbrief, zoals gratis webinars en blogs. We streven ernaar onze kennis te delen en mensen te informeren over prijzen en trends in de wereld van e-commerce.

Gerelateerde Links

Accountbeheer
Rapporten op C-niveau
Marktinzicht