Begrijp het concurrentielandschap

Ontdek wat het bullseye-model is, waar u uw prijzen op moet baseren en hoe u uw marketinguitgaven kunt optimaliseren in dit webinar over concurrentielandschappen!

Picture of Nicolaj Lund
Nicolaj Lund
Follow us on social media

 

Wanneer klanten PriceShape gaan gebruiken, hebben ze vaak een vooringenomen beeld van het concurrentielandschap, waarbij doorgaans vijf tot tien concurrenten in beeld zijn. In werkelijkheid zijn er meestal meer dan 300 concurrenten actief in elke markt. En ook al zijn zij in jouw hoofd geen relevante concurrent, het maakt ons, de consumenten, niet uit of jij denkt dat slechts 5 tot 10 bedrijven concurrenten zijn.

Wij zien het volledig transparante plaatje en kopen onze producten doorgaans daar waar we de beste deal krijgen. Dus wat moet jij begrijpen over dit concurrentielandschap ?

In dit webinar vertel ik over:

- Het bullseye-model kennen om de concurrentie te begrijpen

- Waar moet ik mijn prijzen op baseren als ik een groot deel van de concurrentie ken?

- Welke impact zou veel concurrentie hebben op mijn marketinguitgaven, en hoe kan ik dit optimaliseren op basis van de kennis uit de markt?

- Hoe kan ik een eenvoudige analyse van de markt maken die begrijpelijk is voor mijn stakeholders?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwsbrief van PriceShape E-mail

Je kunt veel leuke content en updates verwachten in onze nieuwsbrief, zoals gratis webinars en blogs. We streven ernaar onze kennis te delen en mensen te informeren over prijzen en trends in de wereld van e-commerce.