Heb jij een merk?

Hou jij je resellers in de gaten door hun prijzen, voorraadstatus en eventueel de bezorgkosten te volgen? Wij kunnen je hierbij helpen in ons intuïtieve platform PriceShape, met dagelijkse updates en inzichten

Vertrouwd door
client-logo_dermalogica
client-logo_salling
client-logo_nilfisk-1
client-logo_b&o-1
client-logo_Skatepro
client-logo_grohe-1
client-logo_rituals
client-logo_ao-1
client-logo_intersport
client-logo_bauhaus-1
client-logo_sinful-1
client-logo_tesa
client-logo_bosch-1
client-logo_kway-1
client-logo_nobia
Group 13431@2x
Verover een betere onderhandelingspositie

Ken de prijzen van je reseller 

Group 13431@2x

Stel je eens voor dat je een compleet overzicht hebt van je distributienetwerk. Begrijp de mechanismen die de marktprijzen beïnvloeden, controleer de voorraadstatus van je belangrijkste accounts en begrijp hun prijzen ten opzichte van jouw adviesprijs. 

Krijg een sterkere onderhandelingspositie tijdens je gesprekken met de resellers en wees proactief in plaats van reactief. 

Met PriceShape krijg je precies dat en nog veel meer. Duik hier diep in onze oplossing en laat je inspireren. 

Overzicht oplossing
Accountbeheer

Als accountmanager is het essentieel dat je toegang hebt tot hoogwaardige inzichten over je resellernetwerk om geweldige prestaties, een goede onderhandelingspositie en strategische planning met je klanten te garanderen. Daarom hebben we ons platform gebouwd om zich aan te passen aan de behoeften van een e-tail- of accountmanager.

Rapporten op C-niveau

Zeer bruikbare markt- en bedrijfsinzichten verkrijgen is voor een C-Level-manager van cruciaal belang voor strategische zakelijke besluitvorming om verder in te springen op marktkansen, concurrentiebedreigingen, verkoopstrategieën, management en meer.

Marktinzichten

Relevant marktinzicht verkrijgen over je reseller-netwerk is de sleutel tot een geoptimaliseerd bedrijf. Jarenlang was het grootste deel van de prijsindex een kennis die voorbehouden was aan retailers, maar als merk kan dat inzicht potentieel het verschil betekenen tussen succes en mislukking.