Heb je een e-commercebedrijf? 

Stel je voor dat je elke avond rustig kunt slapen, want je weet dat je producten automatisch hun prijzen veranderen op basis van marktinzichten. Wat als je wist dat de producten die in het magazijn stof aan het verzamelen waren, automatisch naar voren werden geschoven met agressieve prijzen om de omloopsnelheid te verhogen? Wat als je PriceShape in je gereedschapskist had? 

 

E-commerce page@2x
Loop voor op je concurrenten

Verover de markt

E-commerce page@2x

Monitor, analyseer, onderneem actie en verover de markt in eigen land en in het buitenland. Met PriceShape heb je de mogelijkheid om je concurrenten een stap voor te zijn, met dagelijkse updates van prijzen, voorraadinformatie en nog veel meer. Door het inzicht dat PriceShape je kan bieden te begrijpen en te gebruiken, beschik je over alle benodigdheden om een succesvol e-commercebedrijf te worden. 

Daarnaast staat ons toegewijde en professionele klantsuccesteam je bij tijdens onze reis samen! 

Duik diep in onze service en kijk hoe wij je kunnen helpen! 

Overzicht oplossing
Monitoring van concurrenten

Omdat 87% van de consumenten prijzen vergelijkt voordat ze online winkelen, hebben marktplaatsen als Google Shopping, eBay en Amazon de markt transparant gemaakt voor de consument qua producten en prijzen.

Geavanceerd productbeheer

Wil je een compleet overzicht van je concurrenten en hun voorraadstatus, prijzen, leveringskosten of hoeveel concurrenten dezelfde producten verkopen als jij? Je hoeft niet verder te zoeken. Je vindt het namelijk hier.

Prestatie-inzichten

De conversies, het aantal bezoekers en de algemene prestaties PR weten. Product. Dit is van oudsher een onderdeel van het marketingoverzicht, maar niet gebonden aan informatie over productbeheer, want in hoeverre zou je deze gebruiken voor productbeheer?

Marketingoptimalisatie

Weten hoe jouw prijsstrategie zich verhoudt tot die van je concurrenten is belangrijk voor je e-commercebedrijf, maar je prijsgegevens in PriceShape kunnen ook worden gebruikt in je marketingplan en je helpen betere resultaten uit je Google-advertenties te halen.

Intelligente prijsbepaling
Intelligente prijzen zorgen ervoor dat je producten automatisch van prijsregel naar prijsregel gaan, op basis van verkoopprestaties, voorraadniveau, brutomarges, beschikbare weken en nog veel meer.