Veelgestelde vragen

Wij hebben alle veelgestelde vragen die wij ontvangen verzameld en hieronder beantwoord. Wij hopen dat je het antwoord kunt vinden dat je zoekt, mocht dat niet zo zijn, dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt het om PriceShape te implementeren?

We richten ons op het snel, efficiënt en op de best mogelijke manier implementeren van PriceShape voor onze klanten. Je krijgt een Customer Success Manager toegewezen die je helpt tijdens je PriceShape-reis en ons opstartproces in drie stappen. 

De implementatietijd hangt af van de fase waarin je bedrijf zich bevindt; onze prijsgegevens zullen binnen 1-2 werkdagen beschikbaar zijn in PriceShape, terwijl de directe prijswijzigingen op je website afhangen van hoeveel middelen je vrijmaakt om ons systeem te leren kennen en te implementeren.

Kan PriceShape worden geïntegreerd met Shopify?

Ja, de integratie met Shopify kan worden gemaakt binnen je Shopify-account en integreert direct met PriceShape. Met de add-on kun je je productgegevens en prijzen rechtstreeks in Shopify bijwerken. 

Kan ik integreren met andere winkelsystemen & platforms dan Shopify?

We hebben nog nooit een systeem meegemaakt waarmee PriceShape niet kan worden geïntegreerd.

De enige vereiste om PriceShape in je systemen te integreren is dat je winkelsysteem / ERP / PIM / overig gegevens kan importeren vanuit een dynamisch (CSV-, JSON- of XML-formaat) of dat je gegevens kunt importeren vanaf een FTP-server. 

In PriceShape kun je dynamische uitvoerfeeds maken met de gewenste gegevens voor je systeem, waarbij we de uitvoer op een FTP-server kunnen plaatsen of je een dynamische endpoint-link kunnen leveren van waaruit je gegevens kunt bijwerken. 

Afhankelijk van je systeem, interne middelen en ervaring vergt een integratie vaak enkele ontwikkeluren.

Hoe vaak verzamelen jullie nieuwe data?

Onze scrapers zoeken minstens één keer per dag naar matches van nieuwe concurrenten; daarom zul je zien dat je account na verloop van tijd meer matches verzamelt. 

Hoe verzamelen wij de gegevens van je concurrenten?

We hebben onze innovatieve scraper gebouwd met geavanceerde schraaptechnologie die meerdere manieren heeft om verkopers van je producten te vinden, naast een uitgebreide opzet om hun juistheid te valideren, waarbij zowel AI als handmatige controles een rol spelen.

Dit, in combinatie met een gelaagde benadering van toegang tot de site (met behulp van de nieuwste tools), zorgt ervoor dat je gegevens up-to-date en correct zijn.

Je bent altijd welkom om een gratis proefversie te proberen en de gegevens met jouw producten te bekijken. 

Wat als onze concurrenten geen GTIN-nummers gebruiken?

We hebben onze innovatieve scraper gebouwd met geavanceerde schraaptechnologie die meerdere manieren heeft om andere verkopers van je producten te vinden, naast een uitgebreide opzet om hun juistheid te valideren, waarbij zowel AI als handmatige controles een rol spelen. Deze technologie zorgt ervoor dat we je concurrenten kunnen vinden, ongeacht hun gebruik van GTIN-nummers.

Kunnen jullie me helpen met private-labelproducten zonder GTIN-nummer?

Ook zonder de GTIN-nummers kunnen wij je helpen. Door de producten aan ons platform toe te voegen, kun je handmatig met je concurrenten matchen, en van hieruit zorgen wij ervoor dat ze voor jou worden bijgewerkt met de nieuwste gegevens. 

Hoe kunnen Google Analytics of verkoopgegevens worden geïntegreerd met PriceShape?

Door prestatiegegevens toe te voegen aan je account in PriceShape kun je een extra laag toevoegen aan prijsstrategieën, marketingfeeds en voorraadbeheer. Je kunt bijvoorbeeld producten met een hoge opbrengst zien, producten die langzamer gaan of populaire producten waarvan je een lage "Wekenlange voorraad" hebt. 
 
We hebben handleidingen gemaakt voor Google Analytics en aangepaste integratie. We helpen je bij alle stappen in hoe en waarom je je gegevens in PriceShape zou moeten gebruiken. Je kunt de handleidingen in ons Helpcentrum hier vinden. 

Hoeveel kost PriceShape?

Onze prijzen beginnen vanaf € 299 per maand. De prijs is afhankelijk van hoeveel producten je binnen PriceShape wil volgen en op hoeveel verschillende markten je je bevindt. Je kunt altijd een prijs aanvragen die bij je past, waarna onze productspecialist bij je terugkomt met het beste aanbod.

Heb je je antwoord niet kunnen vinden?

Neem dan contact op met onze specialist, zij helpen je graag verder.
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwsbrief van PriceShape E-mail

Je kunt veel leuke content en updates verwachten in onze nieuwsbrief, zoals gratis webinars en blogs. We streven ernaar onze kennis te delen en mensen te informeren over prijzen en trends in de wereld van e-commerce.