Wij zijn PriceShape

PriceShape, opgericht in 2018, is wereldwijd een van de beste oplossingen voor het monitoren van concurrenten en dynamische prijsstelling

K&F-1
Maak kennis met onze oprichters

" We wilden dat bedrijven dezelfde markttransparantie zouden hebben als de eindgebruikers "

K&F-1

PriceShape is gevestigd in Aarhus, Denemarken, en werd in 2018 opgericht door jeugdvrienden Frederik Christiansen (links) en Kasper Strand (rechts).

Met een achtergrond in e-commerce, business en sales hebben zowel Frederik als Kasper een integraal inzicht in prijzen, strategie en bedrijfsontwikkeling, wat de basis heeft gelegd voor ons platform en PriceShape als bedrijf.

 

K&F-2
Ons verhaal

We zijn nog maar net begonnen...

K&F-2

De ambitieuze mentaliteit waarop PriceShape is gebaseerd, speelt nog steeds een zeer belangrijke rol in de manier waarop we alles wat we doen benaderen - vooral de business van onze klanten en hun successen. Wij zien het als onze mooiste taak om ervoor te zorgen dat zij hun doelen bereiken en de ware kracht van prijsbepaling ervaren. 

Waarom voor ons kiezen

Lees meer over wat we doen

Onze prijsvergelijkingssoftware is voor zowel merken als groothandels een handig hulpmiddel. Ons platform is een gebruiksvriendelijke en eenvoudige tool die zowel dient om je prijsstrategieën te optimaliseren als om je concurrenten te monitoren.

tijdlijn nl
CS
Ons verhaal

Wie wij zijn

CS

Onze klanten helpen een sterk bedrijf op te bouwen is één ding, maar dat zou niet mogelijk zijn zonder een sterke eigen ruggengraat. Dankzij een combinatie van informaliteit, openheid en respect is een collectieve bedrijfscultuur tot bloei gekomen met een positieve, boeiende, vertrouwde en energieke sfeer.

Een sfeer waarin we echt om elkaar geven, waarde hechten aan tijd samen doorbrengen, plezier hebben en vriendschappen groeien. 

Wij waarderen...

Een evenwicht tussen werk en privé

Het bieden van flexibiliteit zodat onze medewerkers de vrijheid hebben om zowel in het privéleven als op de werkvloer te doen wat het beste is

Vertrouwen & respect

Voor onze klanten, diversiteit en elkaar

Plezier hebben

Werken in een vriendelijke, energieke, vriendelijke en informele sfeer maakt alles eenvoudiger, beter en leuker

Ontwikkeling

Het koesteren van talent en het investeren in elkaars groei staan in alle opzichten centraal

Openheid

Voor verandering, mogelijkheden, verschillen, vernieuwing, meningen en naar elkaar toe

Community

De sfeer op kantoor is vol enthousiasme, steun, groepsmentaliteit en behulpzaamheid

Galerij

Het leven bij PriceShape

Web 1920 – – 5
Web 1920 – – 1
Web 1920 – – 3
Web 1920 – – 2
Web 1920 – – 4
Web 1920 – – 6
Web 1920 – 1
CS
Web 1920 –-2
Web 1920 –
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwsbrief van PriceShape E-mail

Je kunt veel leuke content en updates verwachten in onze nieuwsbrief, zoals gratis webinars en blogs. We streven ernaar onze kennis te delen en mensen te informeren over prijzen en trends in de wereld van e-commerce.

Leer meer over ons

Wij zijn op zoek naar mensen zoals jij
Geavanceerd productbeheer