HiFi Klubben x Priceshape

“Het hebben van de juiste prijs op het juiste moment in de juiste markt is voor ons erg belangrijk om onze concurrentiepositie te behouden”

Morten Qvistgaard
Directeur Omni Channel, HIFI Klubben

Picture of PriceShape
PriceShape
Follow us on social media

 

Als belangrijke speler in de geluidsindustrie is HIFI Klubben met meer dan 100 winkels aanwezig in vijf verschillende markten. HIFI Klubben wist dat de concurrentie in deze branche erg groot is en had een tool nodig om de productprijzen van de concurrent te volgen en te monitoren om op kop te blijven in de markt.

Zoals ook wel wordt gezegd: degene met de beste prijs in de markt wint de klant. Deze praktijk is welbekend bij HiFi Klubben. Daarom zijn ze in 2021 een samenwerking aangegaan met PriceShape om hen daarbij te helpen. We bieden ze een geautomatiseerd toegangspunt voor informatie, aanbevelingen en een key performance indicator-overzicht van hun marktprijspositie. 

In deze video vertelt Morten Qvistgaard, directeur van Omni Channel @ HiFi Klubben, over de samenwerking en hoe PriceShape hen helpt succesvol te zijn in hun vijf markten. 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwsbrief van PriceShape E-mail

Je kunt veel leuke content en updates verwachten in onze nieuwsbrief, zoals gratis webinars en blogs. We streven ernaar onze kennis te delen en mensen te informeren over prijzen en trends in de wereld van e-commerce.